Despre noi

NOVIA Catering aduce rafinament oricarui eveniment oferind o gama larga de preparate culinare si servicii auxiliare pentru toate ocaziile speciale care îndeplinesc stilul, personalitatea și viziunea unica a fiecarui client.

De la evenimente mari la conferințe pana la nunti și tot ce este intre ele, NOVIA Catering ofera o varietate de servicii pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra specifice de planificare a evenimentului.

Fiecare eveniment este special pentru noi și aducem același sentiment de distracție, creativitate și imaginație în tot ceea ce facem.

Indiferent daca doriți o recepție eleganta cu șampanie si tartine, o cina rafinata cu trei feluri de preparate, un bufet primitor cu diverse aperitive si specialitati exclusiviste sau o combinație cu toate cele de mai sus, vom lucra impreuna pentru a va crea meniul perfect .

Ne straduim sa obtinem excelenta folosind pe cat se poate materie prima si ingrediente de sezon provenite de pe plan local de la furnizori independenti.

Ne mandrim atat cu experienta Chef-ului nostru cat si a staff-ului cu care lucram si suntem siguri ca impreuna cu dumneavoastra vom reusi sa aducem un plus valoare evenimentului pe care urmeaza sa il organizati.

Ca furnizori de catering preferați intr-o serie de locatii din Bucuresti si nu numai, va putem recomanda cu incredere spatiul perfect pentru evenimentul dumneavoastra, putem viziona impreuna unele dintre preferatele noastre sau va putem cauta una in functie de preferintele dumneavoastra.

Va rugam sa ne contactați pentru o oferta personalizata.

Consultația este GRATUITA, deci nu ezitați.

Vom fi incantati sa luam legatura.

CONTACT:

Tel: 0734.35.36.37 / 0728.80.72.08

Email: contact@novia.ro

Adresa: Oras Pantelimon, jud. Ilfov

Facebook: https://www.facebook.com/noviacatering